Beauty Gore the Ladylicious: Watsons'tan Gelenler+Pure Beauty CC Cream İncelemesi

Beauty Gore the Ladylicious: Watsons'tan Gelenler+Pure Beauty CC Cream İncelemesi

via


Merhabalar!
1 haftalık bir ara verdim, olaylar malumunuz. Bir de ufak bir sağlık sorunu geçirdim, ama şimdi buradayım ve Watsons'ın 8 Mart için gönderdiği paketin içinden çıkan bir ürünü inceleyeceğim..

Öncelikle Watsons bize neler göndermiş, onlara bir bakalım:)


İçinden çıkanları cidden çok sevdim, almayı düşündüğüm bir kaç şey de vardı ki en çok bunlar mutlu etti. Duş jelinde zaten uzun zamandır gözüm vardı ama Pure Beauty'nin CC cream'ini garip bir şekilde merak ediyordum. Gelmesine en çok sevdindiğim ürün bu oldu bu sebeple. Şimdi tabi ki, bir CC/BB krem açıklamasına ihtiyaç duyuyorum.

Ben çok kapatıcılık seven ve yoğun fondötenler kullanan bir insan olarak doğal duruş/yokmuş gibi cilt makyajı olaylarını hiç sevmeyen bir yapıda olduğum için BB/CC cream furyasına elimi bile sürmedim. Hala da zaten fanı değilim, benim yıllardır olayım belli. Ama Pure Beauty'nin bu ürününün methini duyunca denemeye karar vermiştim, Watsons da göndermiş zaten. Şimdi de CC cream'leri hiç sevmeyen bir insandan oldukça objektif bir inceleme okuyacaksınız:)


İlk farkedilen özellik, çok çok çok hoş bir kokusu olduğu. Daha ürüne dokunmadan kokusu geliyor ve öyle bir rahatsız ediciliği yok, çok tatlı. Şişeyi ilk sıkarken yarısı boşmuş gibi bir his geliyor ama değil tabi.


Elime ilk sıktığımda "NEEE, BU KOPKOYU VE TURUNCU! ASLA SÜREMEM!" demiştim ama yine de dayanamayıp yüzüme sürdüm. İyi ki de sürmüşüm. Hiç bir şekilde koyuluk ve turunculuk kalmadı. Cilt rengimi değiştirmedi, ama kızarıklıkları eşitlediği kesin. Bu aralar cildim de sorunsuz olduğu için tam etkisini görebildim. Gerçekten vaad edilen eşitleme sağlanıyor, buna sözüm yok. Ama tabi ki kapatıcılık hak getire. O yüzden, benim günlük cilt makyajı ürünüm olabilecek bir ürün değil. Benim için cilt porselen gibi olmalı. Doğal duruş istediğimde hiç bir şekilde ürün sürmüyorum. Doğalsa doğal özetle. Ama hafif kapatıcılı/eşitleyicilik sevenler için gerçekten çok çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bana bir CC cream hakkında iyi dedirtebilmeyi başarması gerçekten mucize, kendime şaşırıyorum ama şaka maka oldukça beğendim. Dediğim gibi, bu yönde bir eğiliminiz varsa, bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum.

Watsons, paket için çok teşekkürler!

xx

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on