(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Yeniler : Sephora İndirimi, Loccitane, YSL, Chanel & Jo Malone.

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Yeniler : Sephora İndirimi, Loccitane, YSL, Chanel & Jo Malone.

via

Loccitane'da %40'a varan indirim var, belirli ürünler %20-30-40 indirimdeler. Ve ben badem serisini çok seviyorum. Hazır %30 indirimdeyken Beautiful Shape'i aldım, üst bacak bölgesine kullanıyorum.

Sephora indirimi olduğunu dün sabah instagram'dan öğrendim, yoksa mağazaya girmeyecektim bile. İndirimde baya fazla ürün vardı, Too Faced'i merak ederek girmiştim ama istediğim ürünlerde hiçbir şey yoktu (gerçi natural far setini gördüm instagram'da ama benim baktığım yerde yoktu!), benefit'te birçok üründe vardı, dandelion allık gördüm, birkaç set gördüm, bad gal rimeller gördüm. Sephora'nın kendi ürünlerine hiç bakmadım ancak girişte Ciaté oje setini gördüm ki bu ürünün Tr'de olduğundan bile haberim yoktu! 24 minik ciate ojeden oluşuyor ve hala bulabilirseniz %50 indirimde. Ayrıca ciate'nin 2 farklı oje seti, nails inc.'in 3lü oje seti ve OPI'ın 6 küçük 1 büyük ojeden oluşan bir seti de vardı. Ben sakince bunu aldım ve başka bir şeye bakmadan çıktım. :-)

Jo Malone'dan ikinci alacağım parfüm için hep pear'ı düşünmüştüm ancak işler hiç düşünmediğim gibi gelişti ve vanilla&anise 'ı aldım, muhteşem bir koku!


Allık dosyasını bir süreliğine kapatmadan önce son bir allık aldım, bayıldığım Chanel krem allıklardan 'Revelation' rengi de krem allık aileme katıldı!

2014 kararlarımdan biri blogumda & instagram'da artık okuduğum kitapları da paylaşmak. Kozmetik kozmetik nereye kadar? :-P Yeni alınan 3 kitap bunlar, Freud'un Kız Kardeşi'nden başladım.

Yeni kesinlikle değil ama sürmeye doyamadığım, favori ojem bu hafta da tırnaklarımdayken yazıyı onunla sonlandıralım. :-)

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on