(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Lush - Dream Cream | El ve Vücut Losyonu

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Lush - Dream Cream | El ve Vücut Losyonu

via

Gerçekten de 'dream' cream.

Dream cream'i aylar önce satın aldım ve o zamandan beri bacaklarım için kullanıyorum. Bacaklarımda epilasyondan da kaynaklı kuruluk, epilasyon aleti kullandığımda batık, o batıkları çıkartmak için deriyi yıpratma - kanatma tarzı durumlarım oluyordu, yazması pek hoş bir şey değilmiş. Bu yüzden bacaklarım biraz yara bere olabiliyor ve nemlendirmenin yanında 'tedavi edici' özelliği de bulunduğu iddia edilen dream cream'i tercih ettim.

Vaatlerini gerçekleştirdi mi derseniz,

Dream cream denediğim bir çok vücut kreminden farklı yapıda. Az miktarda sürmeniz yetiyor, güzel bir şekilde yayılıyor, vücuda rahatça yedirebiliyorsunuz. Ardından vücudunuzu body butterlar tarzında yağlı/yeni krem sürülmüş hisli bırakmıyor, vücudunuzda tabaka hissetmiyorsunuz ancak bacağınıza dokunduğunuzda oldukça nemli olduğunu hissedebiliyorsunuz. Uzun bir süre bu şekilde kalıyor, anında emilip bir şey sürmemiş gibi bırakmıyor ama aynı zamanda yağlı/yapışkan krem hissiyle sizi rahatsız da etmiyor.

Gerçekten çok güzel nemlendiriyor ve kuruluğu alıyor. Kışın bacaklarım ekstra kurudu ve akşamları banyodan sonra sürdüğüm dream cream tüm kuruluğu aldı götürdü. :-)

Bu ürünün egzamaya iyi geldiğini bir çok kaynaktan okuyabilirsiniz, hatta sitesindeki yorumların geneli egzamaya ve kaşıntıya nasıl iyi geldiği yönünde, bende egzama problemi yok. Ancak şöyle bir olay gerçekleşti,

Geçen cumartesi akşamı, aynı gün satın almış olduğum yeni çıkan bir yüz temizleme suyula yüzümü sildim. Aynı gece yüzümde hafif kaşıntı başladı, hafifti pek önemsemedim. Ertesi sabah uyandığımda kaşıntı devam ediyordu ve cildimde 7-8 tane minicik kabartı çıkmıştı. Aynı kaşıntı pazartesi de devam etti ve artık sinirimi baya bozmuştu, çeşitli alerjiler yaşamışlığım, dudağımın balon gibi olup serum yemişliğim vs. var ancak yüz kaşıntısı olayım hiç olmamıştı ve çok sinir bir şeymiş, kesinlikle hiçbir şeye konsantre olamıyorsunuz, sürekli yüzünüze dokunmak istiyorsunuz. Ertesi gün doktora gitmeyi planladıktan sonra yüzüme bir şey sürsem mi diye çekmeceme bakınırken insanların kaşıntıya iyi geldiklerini iddia ettikleri dream cream gözüme takıldı, çok ince bir tabaka halinde yüzüme sürdüm ve ertesi gün uyandığımda kaşıntı gitmişti! Yanlış anlaşılmasın, yüzünüze kullanın falan demiyorum, herkesde aynı etkiyi vermeyebilir, yüz için yağlı gelebilir ancak bu olaydan sonra kendisine sevgim kat kat arttı. Bir de bilmediğim her ürünü denememeye karar verdim tabii.

Kokusunu beğenenler var ben pek beğenmiyorum, ne kötü ne iyi, işe yarasın da kokusu çok önemli değil benim için.

Bitince tekrar alır mıyım? Kesinlikle.

Lush mağazalarında 59TL'ye bulabilirsiniz. 240 gram için fiyatı yüksek görünse de gerçekten az miktarda kullanmanız yetiyor, düşündüğünüzden daha uzun süre gidecektir.

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on