L'Occitane Red Cherry Serisi

L'Occitane Red Cherry Serisi

via

L'Occitane Red Cherry Serisi tatlı sunumuyla bana bir kaç ay öncesinde ulaşmıştı. Vücut bakım ürünleri sevdiğim meyvelerin kokusundan oluşuyorsa asla hayır diyemem. L'Occitane markasının Red Cherry Serisi çok hoş aromatik bir kokuya sahip. Sanki kirazlı soda içiyorum da etrafa o mis kokusu yayılıyor gibi hissettim. Tatlı hoş bir çiçeksi, aromatik kiraz kokusu var.

Red Cherry serisinde duş jeli, vücut losyonu, el kremi ve parfüm yer alıyor. Bende parfüm hariç diğer ürün grupları var.

Paraben ve sülfat içermemeleri en büyük artıları arasında.

Red Cherry Duş jeli; kokusu buharla birleşince, sanki çiçeksi, meyve kokusu eşliğinde spa keyfi yaşıyormuşsunuz gibi oluyor. Kokusu hemen geçmiyor duş sonrası 1-2 saat daha hissediyorsunuz. Şeffaf kırmızımsı bir jel görünümünde, su ile temas edince hemen köpürüyor ve tertemiz olmuşsunuz hissi bırakıyor. Bendeki 75 ml'lik olanı, fiyatı 19 TL, 250 ml'lik olanı 51 TL.

Red Cherry Vücut Losyonu ; Özellikle duş jeli sonrasında uygularsanız kokusu ve etkisi saatlerce kalıyor. Mis gibi kokuyorsunuz. Özellikle bacaklarıma ve kollarıma uyguluyorum. Duş sonrası pul pul dökülmelerim oluyor, bacaklarımda aşırı kuruluk var. Bu tarz losyonlar bana çok iyi geliyor. 75 ml 27 TL, 250 ml 79 TL.

Cherry Blossom El Kremi ; Benim en sık kullandığım ürünlerin başında el kremleri geliyor.

Hem tırnak bakımı hemde ellerimin nemlendirilmesi konusunda büyük yardımcım el kremleri. Sevdiğim kokuya sahip aromatik, meyve kokulu kremleri yanımdan ayırmıyorum. Hem gün içinde nem ihtiyacımı karşılıyorlar hem de hoş kokusuyla beni rahatlatıyorlar. Hemen emiliyor ve anında nemlendiriyor. L'Occitane markasının diğer el kremlerini kullandıysanız ve beğendiyseniz bu kremi de seversiniz. Yapış yapış his bırakmıyor. 30 ml 25 TL

Serinin detaylarına ulaşıp sipariş vermek için tıktık ...

*Basın ü rünüdü r. Objektif yo rumla rımı içe ri r.

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on