Barielle Summer Fun Oje Koleksiyonu

Barielle Summer Fun Oje Koleksiyonu

via

Yaz ayları başlayınca oje trendi de hemen mevsime uyum sağlıyor. Son günlerde Instagram hesabımda sıkça Barielle markasının Koleksiyonu'na ait ojeleri paylaşıyorum. Barielle Summer Fun, birbirinden renkli 5 farklı ojeden oluşan bir seri.

Marka ile yeni tanıştım ama bundan sonra sıkça farklı ürünlerini, ojelerini denemeyi düşünüyorum. Ojelerin yapısı, sürümü, kuruma süresi ve opaklığı çok başarılı. Diğer markalardan farkı nedir diye sorarsanız; Barielle zehirli kimyasalları barındırmıyor, tırnağın hiç bir katmanına zarar vermiyor. Hamilelerin rahatça kullanabileceği ojeler. Ayrıca Barielle, hayvanlar üzerinde test yapmıyor.

Barielle Summer Fun Ojelerinin hepsi kremsi opak yapıda, tek katta örtücülüğü var. Ancak iki kat uygulayınca tam olarak şişede göründüğü rengi elde ediyorsunuz. Top Coat kullanmaya gerek yok çünkü hızlı kuruyor ve parlak bitirişe sahip. Kalıcılıkları da başarılı 3 gün test edebildim hiç bir bozulma olmadı.

Barielle Summer Fun Ojeler, 5 farklı pastel renkten oluşuyor.

Ocean Breeze - Mavi alt tonlu okyanus yeşili, koyu mint yeşili. Yazın kullanılabilecek en güzel renklerden birisi.

Peach Popsicle - Tam olarak yavru ağzı olarak nitelenebilecek şeftali rengi. Özellikle açık tenlilere çok yakışacağını düşünüyorum. Neon yansıması var.

Pink Flip-Flops - Serideki bir diğer favori rengim. Pastel pembe, lila alt tonlu opak bir pembe. Bu renklerde, genelde şişedeki rengi kolay elde edemeyiz ama Pink Flip-Flops 'u ince 2 kat uygulamak yeterli. Hem rengi hem performansı çok başarılı.

Mint Ice Cream Come - Beyaza dönük mint yeşili. İki katta tırnakları tamamen örtüyor. Yazın en sık kullanılacak renklerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Berry Go Round - Pembe alt tonlu mercan rengi, neon yansıması var.

Serideki ojelerin hepsi bahar/yaz aylarına uygun pastel ve neon yansımalı renklerden oluşuyor. Barielle Summer Fun serisini genel olarak beğendim ! Ojeler hakkında detaylı bilgi almak için Barielle markasının web sitesine gidebilirsiniz.

Instagram hesabımdan diğer renklerin uygulanmış halini görebilirsiniz.

*Basın ü rünüdü r. Objektif yo rumla rımı içe ri r.

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on