(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Mac Pro Longwear Brow Set - Kaş Rimeli | Bold Brunette

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Mac Pro Longwear Brow Set - Kaş Rimeli | Bold Brunette

via

Daha önce Mac'in kaş rimeli brow set'ten bahsetmiştim, yazısı şurada.

Bir süre önce Mac farklı bir versiyonunu çıkardı, pro longwear waterproof brow set.

Ürünlerin kaplarının boyutları birebir aynı, ancak brow set 8 gram ürün içerirken pro longwear malesef 5 gram ürün içeriyor.

Brow set anlam veremediğim ışıltılar içeriyordu, cidden, kaşında ışıltı isteyen? Evet dikkatli bakmadıkça belli olmuyordu kaşta ancak yine de oldukça saçmaydı, pro longwear brow set'te herhangi bir ışıltı bulunmuyor.

Ve pro longwear'ın öne geçmesinin en büyük 2. nedeni, fırçası! Brow set'in fırçası oldukça büyüktü ve kaşlara uygularken daha dikkatli davranmak gerekiyordu, deriyi de boyayabiliyordu. Pro longwear'ın fırçası çok daha küçük ve çok daha özgürce hareket edebiliyorsunuz, çok iyi olmuş!

Üstteki show-off, alttaki ise bold brunette.

Pro longwear brow set'in 6 rengi var, Emphatically Blonde, Toasted Blonde, Red Chesnut, Quiet Brunette, Bold Brunette ve Brown Ebony. Ben siyahımsı kaşlarım için Bold Brunette'i kullanıyorum ve tonundan oldukça memnunum. Saçlarım koyu kahve ve bold brunette kaşımın siyahlığını biraz kırıp saç rengime yakınlaştırıyor, çok da doğal duruyor. Renk seçeneği olarak da eski seriden daha önde.

Brow set'teki gibi belirgin bir parfüm kokusu yok.

Kalıcılık ve kaşları sabitleme bakımından iki ürün arasında bir fark göremedim açıkçası, ikisi de sorunsuz.

Brow set'in yazısında belirttiğim tüm olumsuz yönlerin giderildiği bir ürün olmuş kısacası. Fazlasıyla memnun kaldım ve aldığım günden beri neredeyse her makyajımda kullandım, neredeyse bitmek üzere, kenarlara sürterek ürün çıkarabiliyorum artık. :-) Tekrar tekrar alacak kadar çok beğenmiş olsam da Benefit - Gimme Brow ve Tom Ford - Brow Sculptor nasıldır merak etmiyor değilim, eğer bu ürünlerden birini ve pro longwear brow set'i kullandıysanız ve hangisini daha başarılı bulduğunuzu yorum olarak bırakırsanız çok mutlu olurum. :-)

Umarım çok güzel bir gün geçiriyorsunuzdur,

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on