NARS Walkyrie Velvet Matte Lip Pencil

NARS Walkyrie Velvet Matte Lip Pencil

via

Şehir yaşamının koşturmacasında bazı ürünler işinimizi kolaylaştırma açısından can suyu gibi geliyor. Yapısı ve rengi iyi bir kalem ruj bence 'makyaj sihirbazları' kategorisinde değerlendirilebilir. Bugün tam olarak böyle bir ürün günün konuğu!

NARS Walkyrie Velvet Matte Lip Pencil ...

Çok sevdiğim markalardan biri olan NARS' tan sadece iki ürün seçme şansım olsa biri allık diğeri de kalem rujları olurdu. NARS' ın kalem rujları yapıları ve renkleriyle ün salmış ürünler arasında yer alıyor. Walkyrie, pembe alt tonlu hafif bir kahverengi. 90'ların sıcak tonlu pembe/kahvelerinden. Hemen hemen her tene yakışacak özel rujlardan. MAC Velvet Teddy ile benziyor.

NARS Walkyrie, mat yapıda ancak dudakları çizgi çizgi yapan saatler ilerledikçe kurutan bir yapı değil, aksine gün boyu dudağınızda olduğunu unutturan bir yapısı var. MAC'in mat rujları gibi değil. Uzun süre kurumayan kremsi bir yapısı var, sürümü kolay. Dudak kusurlarını gizliyor. Ayrıca dudak kalemi uygulamaya gerek kalmıyor.

NARS Walkyrie aslında tam bir sonbahar rengi fakat her makyaja uyum sağladığı ve bronzlaşan ten ile çok şahane etkiler yarattığı için her mevsim kullanılabilir diye düşünüyorum.

Bulunduğunuz şehirde NARS ya da Sephora Mağazaları varsa deneyerek alabilirsiniz ya da Türkiye'nin her yerinden online olarak MakyajTrendi.com aracılığı ile sipariş verebilirsiniz.

Kısa zamanda ürün kapınızda oluyor.

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on