MAC Pro Longwear Lip Pencil- Kiss Me Quick | Makyaj Blogu ve Kozmetik

MAC Pro Longwear Lip Pencil- Kiss Me Quick | Makyaj Blogu ve Kozmetik

via

M.A.C 'in dudak kalemlerini hem mat ruj hem de dudak kalemi olarak kullanmayı seviyorum. Çünkü renkleri, dokuları ve duruşları çok başarılı. Ayrıca uzun boyda oldukları için uzun süre kullanabiliyorum. Geçtiğimiz günlerde şu yazımda en sevdiklerimden birisi olan Vino'yu tanımıştık. Şimdi ise yine favori dudak kalemlerinden birisi günün konuğu !

MAC Pro Longwear Lip Pencil- Kiss Me Quick

Kiss Me Quick, gördüğüm andan beri almayı planladığım müthiş bir kırmızı dudak kalemi. Mavi alt tonlu mat kırmızı bir rengi var. Bu renk tam olarak kırmızının anlamı. Gerçek kırmızı!

Kolay uygulanabilir opak bir kalem. Tüm dudağınıza uygulayacaksanız, Kiss Me Quick, mat yapıda olduğu için dudakları kurutuyor. Uygulama öncesi mutlaka dudaklarınızı nemlendirmelisiniz. Sabah sürüp akşam siz makyajınızı çıkarana kadar dudaklarınızda kalıyor. Zaten adından da anlaşılacağı gibi uzun süre dudaklarınızda kalıyor.

M.A.C'in RiRi Woo ve Lady Danger rujlarıyla tam olarak uyumlu bir kalem.

MAC Pro Longwear Lip Pencil- Kiss Me Quick, bulaşma yapmayan anında sabitlenen bir kalem. Benim gibi dudak kalemlerini ruj gibi kullanmayı seviyorsanız, kolay uygulanan pratik bir ürün.

Mac Pro Longwear Dudak Kalemlerinin 10 farklı renk seçeneği var. Yakın zamanda Etcetera ve More to Love 'ı almayı planlıyorum. Yapısı ve dudakta duruşunu çok beğendim.

Mac Pro Longwear Dudak Kalemlerini Mac Cosmetics Türkiye'nin web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Mac Mağazaları'ndan deneyip alabileceğiniz gibi Mac Online'dan 'ücretsiz kargo' seçeneğiyle de sipariş verebilirsiniz.

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on