(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: MAC - See Sheer Ruj.

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: MAC - See Sheer Ruj.

via

See Sheer, benim Mac'de gerçekten beğendiğim ilk rujdu. Hatta öyle ki satın aldıktan çok uzun bir süre sonra yine Mac'e girmiş rujlara bakıyorken o kadar ruj arasından 'bu çok güzelmiş' diye atlayıp adına baktığım ruj yine See Sheer çıkmıştı. Tutarlı bir beğeni söz konusu. :-) Ne kadar kullandığımı da göreceksiniz zaten.

See Sheer Mac'in 'Lustre' bitişli serisinden. Lustre rujlar çok opak olmuyor, see sheer için de yarı-opak diyebiliriz, oldukça renk veriyor ama yine de size kabında göründüğünden daha hafif renk elde etme imkanı veriyor. Yapısı yumuşak, sürümü çok kolay ve sorunsuz, dudak kusurlarını vurgulamıyor.

See Sheer'ın rengini tam olarak nasıl tanımlayacağımı bilemiyorum, aşağıdaki gibi. Mercanımsı, şeftalimsi. Solgun bir renk kesinlikle değil ama çok canlı ve parlak da değil, bununla birlikte dudaklarınıza sürdüğünüzde adeta tüm yüzünüzü aydınlatıyor tonu, genel olarak canlı ve sağlıklı gösterdiğini düşünüyorum.

'Lustre' bitişli rujlar, hafif ıslak ve parlak görünüme sahipler, kremsiler. Aşağıda rujun kendi parlaklığını görebilirsiniz, renk olarak da benim dudaklarımda duruşu böyle,

Ürünün tek eksisi diğer lustre bitişli rujlarda olduğu gibi kalıcılığının fazla olmaması. Mac'in 'Amplified' bitişli rujlarını daha çok beğeniyorum. Ama bu da fena değil, rengi ve duruşu uğruna alınabilir kesinlikle.

Sizin favori Mac rujunuz hangisi?

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on