MAC Alluring Aquatic Refined Golden Bronzer

MAC Alluring Aquatic Refined Golden Bronzer

via

Güneşin ve yazın etkisini makyaja en iyi yansıtan ürünler arasında kuşkusuz bronzerlar başı çekiyor. Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan ve müthiş ambalajlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Mac Cosmetics' in Alluring Aquatic Koleksiyonu'ndan Refined Golden Bronzer günün konuğu!

M.A.C Alluring Aquatic Refined Golden Bronzer ...

Öncelikle koleksiyonun ambalajlarını, tasarımını çok beğendim. Paketlerin üstünde su damlacıkları efekti var. Oldukça şık ve dikkat çekici görünüyor.

Refined Golden Bronzer , yumuşak yapılı pigmentasyonu yüksek turuncuya dönük kirli kahverengi - bronz tonlarında ışıltılı bir ürün. Altın renkli mikro parlak ışıltılar var ancak kesinlikle sim değil ve yüzünüzü disko topuna çevirmiyor.

Refined Golden, açık tenlilerde rengi yoğun olarak belli olurken benim gibi NC 40-41 arası esmer-bronz tenlerde tamamen doğal güneş bronzluğu etkisi yaratıyor.

Açıkçası açık tenlilerde kirli bir görüntü yaratabilir bence buğday, esmer ve bronz tenlilere göre bir bronzer. Buğday, esmer ve bronz tenlileri sağlıklı gösteriyor. Işıltılı olduğu için yüz kontürleme için uygun olduğunu sanmıyorum. Tam anlamıyla yazın kullanılabilecek ışıltılı bronzer.

En güzel uygulamayı Sigma F35 fırça ile yapıyorum.

Olmazsa olmaz bir bronzer değil, yazın tene doğal bronzluk kattığı için seviyorum ama tek bir bronzer seçme şansım olsa kesinlikle şu yazımda tanıttığım M.A.C Give Me Sun! 'ı seçerdim.

Zum Kommentieren anmelden

Follow us on